Toggle Nav
My Cart

Affiliate-program

Siden 2001, er Shirtcity en af de mest kendte online t-shirt butikker i Europa. Som affiliate af Shirtcity får du en stærk partner og gode indtjeningsmuligheder. Vores kæmpe produktsortiment, som kan kombineres med tekst, billeder, foto eller design, er et attraktivt og konverteringsstærk produkt til alle slags samarbejdspartnere.

Hvilke fordele byder Shirtcity?

Attraktive komissioner

Shirtcity tilbyder 25% komission for hvert salg du generer med din webside eller andre marketing aktiviteter.

Høj konverteringsrate

Shirtcity er i stand til at opnå en høj konverteringsrate på Grund af vores nem tilgang til personaliserede produkter og en bred målgruppe.

Bred målgruppe

Shirtcitys stort produkt og design sortiment, samt vores muligheder til at personalisere alle varer, vil garanterer dig en bred målgruppe. Vores kunder stræker sig over mange alders -og interessegrupper og det giver dig gode indtjeningsmuligheder.

Tilmeld dig som affiliate partner nu!

Hvad skal jeg gøre?

Vælg et partnerprogram-netværk

Shirtcity arbejder med en række affiliate partnerprogrammer i forskellige lande. Vælg et program som passer til dig og tilmeld dig. Shirtcity udbetaler de samme komissioner i alle netværk og lande

Vælg en annonce

Vælg fra mange forskellige annoncer og formater. Shirtcity byder på et stort og optimeret udvalg af banner, tekstlinks og produktlister.

Brug vores annonce

Kopiere annoncekoden ind på din webside eller andre marektingaktiviteter og start indtjeningen!